Secretul rusinos pe care il ascunde o cunoscuta diva. Detaliul din fotografia care i-a socat fanii

 

O cunoscuta starleta tv din SUA si-a facut in fata oglinzii o poza. Nimic neobisnuit pana aici. Insa daca privesti cu atentie, detaliul rusinos te va soca.

Junk este cunoscuta peste ocean din reality-show-ul VH1 Chance of Love (n.r. Sansa la iubire).

Starleta si-a facut cateva poze in oglinda, asa cum e la moda zilele acestea printre domnisoarele care isi doresc cu orice pret sa reuseasca in show-bizz.

Actrita de la Hollywood expusa pe o plaja din Mexic! Imaginile pe care le-au vazut live doar paparazzi, acum disponibile tuturor

Insa atunci cand cei de la mediatakeout.com au facut un zoom pe fotografie, au constatat cu surprindere ca Junk ar putea fi foarte bine... barbat sau hermafrodita.

"Speram ca e o iluzie optica", mai scriu editorii mediatakeout.com.

El a lansat-o, el o distruge. "Palma" primita de Rihanna de la Jay Z. Cu cine vrea sa o inlocuiasca

 

Rihanna merge din scandal in scandal. Se joaca cu focul in ce priveste cariera sa muzicala. Asa spun cei din preajma vedetei dupa conflictele pe care aceasta le-a avut cu protectorul sau, producatorul Jay Z.

Nu degeaba apropiatii vedetei sunt ingrijorati. Dupa ce recent a inregistrat doua melodii impreuna cu fostul ei iubit, Chris Brown, relatiile ei cu Jay Z nu sunt dintre cele mai bune. Drept dovada, noua melodie conceputa initial pentru Rihanna a fost data unei noi protejate, respectiv Rita Ora .

Se pare ca Rihanna este extrem revoltata de gestul lui Jay Z, potrivit unor surse.

Aveau acelasi dealer. Fiica lui Whitney Houston, pozata drogandu-se imediat dupa inmormantarea divei

 

 

National Enquirer a pus pe jar opinia publica din SUA dupa ce a publicat in paginile revistei mai multe fotografii in care Bobbi Houston, fiica lui Whitney Houston, ar fi fost surprinsa consumand droguri, imediat dupa inmormantarea mamei sale.

In plus, cunoscutul tabloid american vine cu o dezvaluire socanta, potrivit careia Bobbi si Whitney ar fi impartit acelasi dealer de droguri.

Vestile vin la o zi dupa ce anchetatorii americani au venit cu noi detalii in cazul mortii lui Whitney Houston, dupa ce s-a speculat ba ca indragita cantareata s-a sinucis, ba ca barbatul care ii vindea droguri ar fi omorat-o.

 

Misterul disparitiei fiicei lui Whitney Houston de la inmormantarea mamei. Unde a fost gasita tanara

Fata a fost gasita dupa cateva ore, la un hotel din apropiere, consumand droguri.

Hotarata sa n-o lase sa apuce pe acelasi drum ca fiica ei, bunica tinerei a decis sa o trimita la un centru de dezintoxicare din Los Angeles.

Bobbi Kristina a fost spitalizata de doua ori dupa moartea lui Whitney, familia temandu-se sa nu-si puna capat zilelor.